Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

V torek, 26. 3. 2024, smo na 2. osnovni šoli Slovenska Bistrica pripravili prireditev z naslovom Pozdrav pomladi, na kateri smo se veselili pomladi, sonca in novega življenja. Veseli nas, da so se starši, bratje, sestrice, stari starši in drugi družinski člani odzvali vabilu in so šolsko telovadnico zapolnili do zadnjega kotička. Otrokom veliko pomeni, če odrasli spremljamo njihovo delo in napredek, jih spodbujamo, pohvalimo in objamemo. Odrasli pa se veselimo, ko vidimo, kaj vse lahko otroke naučimo in smo ganjeni, ko vidimo, kaj vse zmorejo.

Prireditev je potekala v dveh delih. Najprej so se na odru predstavili naši najmlajši, ki so razmišljali o tem, kaj je sreča. Tudi na drugi prireditvi, kjer so se predstavili učenci od 4. do 9. razreda, ni manjkalo ubranega petja, plesa in lepih besed, s katerimi smo razveselili obiskovalce. Tako smo skupaj preživeli prijetno popoldne in se ob koncu prireditve z nasmehom in iskricami v očeh strinjali, da si tovrstnega druženja želimo tudi v prihodnje.

Naj bo pomlad lepa še naprej in naj vas vodi osrednja misel prireditve; imejmo se radi – danes, jutri in vedno, ne glede na vse napake, ki jih nosimo s sabo.

Dostopnost