Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

V četrtek smo imeli naravoslovni dan. Počeli smo zanimive stvari, opravljali različne naloge.

Ta dan je bil izjemen. Zelo mi je bil všeč že začetek, saj smo prvo uro delali poskuse in se pogovarjali o vesolju, planetih, osončjih, zvezdah, galaksijah in še o čem. Drugo uro smo delali rakete iz plastenk, tretjo uro pa smo šli gledati predstavitev o planetih. Šli smo v planetarij, kjer smo gledali neke vrste film o štirih letnih časih, o soncu, luninih menah in ozvezdju. To mi je bilo tudi najbolj všeč. Zadnjo uro smo spuščali rakete, ki smo jih naredili. Letele so zelo daleč.

Najbolj pomembno je bilo, da smo se vsi zabavali in bili smo srečni.

Sara Škrlec, 5.b

 

Najbolj zanimiv del dneva je bil, ko smo izstrelili rakete. Zabavno je bilo gledati, kako rakete letijo. Ko sem izstreljeval raketo, me je bilo strah, da me bo poškropilo. Naša raketa je letela zelo daleč.

Jaka Doblšek, 5.b

 

Meni je bil najbolj všeč planetarij v telovadnici. Zelo zanimivo mi je bilo izdelati raketo, tudi spuščanje rakete je bilo zabavno. Naučila sem se, kako mora biti astronavt oblečen in kaj vse mora imeti v nahrbtniku. Veliko novega sem se naučila tudi o vesolju, planetih, soncu… Lepo mi je bilo, ker smo delali poskuse.

Najla Civić, 5.b

Dostopnost