Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Tudi v letošnjem letu Zveza prijateljev mladine organizira letovanje v Poreču.

Otroci iz naše občine praviloma letujejo v 3., 4. in 6. izmeni (odhod avtobusa iz Slovenske Bistrice), seveda pa je ZPM Maribor pripravljena posameznikom, ki v teh terminih iz kakršnihkoli razlogov ne bodo mogli letovati, omogočiti letovanje v drugih izmenah.

Otrok mora imeti ob odhodu na letovanje tudi:

  • veljavno Evropsko kratico zdravstvenega zavarovanja, ki jo lahko starši naročijo po elektronski pošti ali na ZZZS Maribor, enota Slovenska Bistrica,
  • veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list).

Letos je nov način prijave na letovanje za našo občino. Starši najprej preko spletne aplikacije (od 15. 5. 2023 dalje) na spletni strani www.zpm-mb.si izpolnijo spletno prijavnico (drug način prijave ni možen). Po oddaji spletne prijave bodo iz aplikacije na svoj e-mail prejeli izpisano prijavnico pdf obliki. Natiskano izpolnjeno prijavnico skupaj s skenirano veljavno odločbo o otroškem dodatku oddajo na naši šoli pri svetovali delavki.

Občina Slovenska Bistrica regresira le letovanja osnovnošolcem iz socialno šibkih družin, ki imajo stalno prebivališče v Slovenski Bistrici in nimajo zdravstvene indikacije (sredstva za subvencioniranje so omejena). Starši, katerih otroci bi letovali v Poreču, se bodo v primeru, da ne zmorejo plačila letovanja v celoti, posvetovali s svetovalno delavko šole.

Termini in cene letovanj: CENE LETOVANJ ZPM MB 2023-znižana

Dostopnost