Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Glede na okrožnico MIZŠ št. 6030/2020/105, ki smo jo prejeli 3. 12. 2020, se zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšuje pouk na daljavo tudi za prihodnji teden.

Ostali bomo  v stiku z učenci kot doslej in se trudili, da bodo motivirani za šolsko delo. V tej smeri si prizadevajo naši športni pedagogi. Želimo si, da bi bili učenci telesno aktivni in bi ohranili  zdravje.

Verjamem, da so veliko časa ob računalniku zaradi šolskega dela, vendar vas prosimo,  da jih spodbujate h gibanju v naravi. Kratki sprehodi, tek, radosti na snegu naj zapolnijo tudi potrebo po druženju v družinskem krogu. Slovenska Bistrica z okolico ponuja dovolj priložnosti. Gibanje v naravi na svežem zraku ima številne pozitivne učinke na zdravje in počutje ter krepi imunski sistem, zato si le vzemite čas, obujte športne copate in se podajte na pot prav vsak dan.

Vsi učenci od 1. do 9. razreda imate priložnost, da zbirate kilometre pri urah športa. Vsak razred si bo beležil rezultate, da boste tekmovali med seboj.

Tekmovanju se pridružujemo tudi učitelji, ker želimo biti zgled.

Vabljeni tudi vi, spoštovani starši!

Skupaj zmoremo več. Zato se vam zahvaljujem za vaš trud in pomoč pri pouku na daljavo. Naša skupna skrb so učenci, njihovo zdravje in znanje.

 

Ravnateljica:

Sonja Arbeiter

 

 

Dostopnost