Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Za nami je zaključek še enega uspešnega šolskega leta, ki smo ga v ponedeljek pripeljali do konca. Zbrani v telovadnici smo skupno zapeli slovensko himno, si ogledali čudovito prireditev ob zaključku šolskega leta in dnevu državnosti, si namenili lepe besede, se toplo objeli in si zaželeli igrive in lepo preživete počitnice. V slovo smo pomahali šolskemu letu 2023/2024 in z verzi adijo, šola, ker počitnice so tu, skočili v čas poletnih počitnic.

Po prireditvi in podelitvi spričeval so učenci na različne načine preživeli zadnje predpočitniške ure – eni z igro,  drugi s sprehodom v gozd, tretji plesno … Za šestošolce, sedmošolce in osmošolce pa so zadnje ure bile predvsem mokre, malo oblačne, igrive in vsekakor nepozabne, saj so jih preživeli na bistriškem bazenu. Mnogi izmed njih so dejali, da je bil to najlepši zaključek šolskega leta oziroma za nekatere celo najlepši šolski dan v tem šolskem letu.

Naj bodo za vse, dragi učenci, počitnice takšne, da boste pozabili na šolske skrbi in si nabrali moči za novo šolsko leto. Mi pa se veselimo, da se v ponedeljek, 2. septembra 2024, ponovno zdravi in spočiti srečamo v šolskih klopeh, kjer vas bomo z veseljem ter vso predanostjo popeljali v novo šolsko leto.

In kakšne naj bodo počitnice? Pesnik Feri Lainšček ima za vse nas dobre nasvete.

Šolske skrbi in stvari
moraš v predal zakleniti,
da ti ne morejo počitnic greniti,
a tudi ne pobegniti.

Nato moraš počitnicam
natančno dneve prešteti
in vsak dan moraš nekaj
hoteti, želeti, početi.

 

Tudi vam, spoštovani starši, želimo mirne in sproščene poletne dni, hkrati pa se zahvaljujemo za dobro sodelovanje, kajti le skupaj zmoremo delati v dobrobit naših otrok.

Hkrati vas obveščamo, da lahko spričevala in druge listine dvignete v tajništvu šole v času uradnih ur, in sicer vsako sredo do 18. 7. 2024 (od 8.00 do 10.00) in vsako sredo od 19. 8. 2024 naprej (od 8.00 do 10.00).

Zaposleni 2. OŠ Slov. Bistrica

 

Dostopnost